En doft av April in Paris, fågelkvitter en tidig vårmorgon, En trädgård full av blommor mitt i stan, ljudet av lyckliga barn på slingriga grusvägar, luktärtor mitt i vintern, känslan av frihet på folktomma cykelbanor, spirande rosenskåror och helt oslagbara körupplevelser.

Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på de där små sakerna som formar och definierar en känsla, vad som gör att man tar vardagsbestyren med lättnad och gör vardagen till ens egen.

SMÅSKALIGHET, HIGH END, HÅLLBARHET, LIVSKVALITET, NATUR, CIRKULÄRT FÖRETAGANDE

I Velobloom har det växt fram ur engagemang och en kärlek till småskalighet, ekologi och självklart till varandra.

Att kunna erbjuda el-lådcyklar från Butchers & Bicycles är inte bara en stolt high end produkt. Att få vara med och inspirera, planera och skapa något så fantastiskt och unikt som någons trädgård är inte bara ett syfte i sig, utan även ett ställningstagande, en del av ett helhetstänk och vårt bidrag till en hållbarare framtid och framför allt skapa livskvalitet, glädje och medvetenhet.

Småskalighet, high end, hållbarhet, livskvalite, natur, cirkulärt företagande, glädje, är ord som definierar Velobloom hur väsenskilt blommor och cyklar än kan kännas. Eller är det i ett större perspektiv, kanske en "perfect match"?

Sprunget ur en livslång förälskelse till blommor och en minst lika lång pojkdröm såddes ett frö till en dröm. När man delar värderingar, drömmar och vardag, varför dela verksamheten i tu? Enat utav engagemang och en kärlek till småskalighet, ekologi, en hållbar framtid och självklart till varandra föddes Velobloom.

Att susa upp för backen en sommarkväll, årets första snittbukett, ett första spadtag, känslan av varm asfalt och de brända färgerna hos en sommarrudbeckia.

Livet är nu, och väntar på att fyllas med värdefulla minnen och det viktiga i en värdefull vardag

 

paulina@velobloom.com
Telnr: 0737-34 29 27


Följ mig på:
Instagram: @paulina.velobloom
Facebook: velobloom

johan@velobloom.com

Telnr: 0707-49 49 01

Följ mig på:

Instagram: @johan.velobloom

Facebook: velobloom

Velobloom - Nyköping - SWEDEN

© 2019 V E L O B L O O M