top of page
V E L O B L O O M
Story
"..Till slut hamnade vi i ett läge då vi stod i Köpenhamn handskakandes med grundarna till Buchers&Bicycles och samtidigt hade en otrolig möjlighet till att skapa en liten snittblomsodling mitt i centrala Nyköping. Våra drömmar möttes."
IMG_2048.JPG

En doft av April in Paris, fågelkvitter en tidig vårmorgon, En trädgård full av blommor mitt i stan, ljudet av lyckliga barn på slingriga grusvägar, luktärtor mitt i vintern, känslan av frihet på folktomma cykelbanor, spirande rosenskåror och helt oslagbara körupplevelser.

Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på de där små sakerna som formar och definierar en känsla, vad som gör att man tar vardagsbestyren med lättnad och gör vardagen till ens egen.

"Medvetenheten kring vad vi jobbar med och hur vi tar oss fram har alltid varit viktig. Helheten är det som vi ständigt funderar över och ifrågasätter."
DSC_0522.JPG
Fotograf Malin Lindner -5249.jpg
SMÅSKALIGHET, HIGH END, HÅLLBARHET, LIVSKVALITET, NATUR, CIRKULÄRT FÖRETAGANDE

I Velobloom har det växt fram ur engagemang och en kärlek till småskalighet, ekologi och självklart till varandra.

Att kunna erbjuda el-lådcyklar från Butchers & Bicycles är inte bara en stolt high end produkt. Att få vara med och inspirera, planera och skapa något så fantastiskt och unikt som någons trädgård är inte bara ett syfte i sig, utan även ett ställningstagande, en del av ett helhetstänk och vårt bidrag till en hållbarare framtid och framför allt skapa livskvalitet, glädje och medvetenhet.

Småskalighet, high end, hållbarhet, livskvalite, natur, cirkulärt företagande, glädje, är ord som definierar Velobloom hur väsenskilt blommor och cyklar än kan kännas. Eller är det i ett större perspektiv, kanske en "perfect match"?

Sprunget ur en livslång förälskelse till blommor och en minst lika lång pojkdröm såddes ett frö till en dröm. När man delar värderingar, drömmar och vardag, varför dela verksamheten i tu? Enat utav engagemang och en kärlek till småskalighet, ekologi, en hållbar framtid och självklart till varandra föddes Velobloom.

" I och med att vi har båda världarna blir allting så mycket mer spännande och kanske också enklare för den som tar del av det vi har att erbjuda, mjukt och hårt liksom."
".. att få skapa en bild, ett ögonblick. och i kommunikation få lära och utbilda, svara på frågor och inspirera, fantastiskt. "

Att susa upp för backen en sommarkväll, årets första snittbukett, ett första spadtag, känslan av varm asfalt och de brända färgerna hos en sommarrudbeckia.

Livet är nu, och väntar på att fyllas med värdefulla minnen och det viktiga i en värdefull vardag

Fotograf Malin Lindner -5260.jpg
VISSA DRÖMMAR ÄR BARA RUNT HÖRNET
Registry

Kontakt

paulina@velobloom.com
Telnr: 0737-34 29 27


Följ mig på:
Instagram: @paulina.velobloom
Facebook: velobloom

johan@velobloom.com

Telnr: 0707-49 49 01

Följ mig på:

Instagram: @johan.velobloom

Facebook: velobloom

bottom of page