top of page

"Få mer tid"

Jag har dagar av jobb vid datorn just nu, byter plats under dagen, varvar mellan köket och barnens rum och mellan projekt. Och det är det där med att ha olika projekt och hålla tider, start och sluttider i huvudet, så svårt. Så just nu testar jag ett nytt sätt att få koll på den tiden som jag lägger ner på olika projekt. Både projekt som ger betalt men även arbetstid som är obetalda. Behöver verkligen få en bättre struktur kring detta! Jag hittade en app där man kan föra bok på allt och även lägga in en planering som synkas med min kalender. Detta har varit otrolig bra för mig.Jag är en person som har många projekt i luften, säg att jag sitter med en illustrationsplan över en trädgård och när jag sitter där så kommer jag på en ide till en annan trädgård. Jag kan då i enkelt byta projekt snabbt och få ner minuter och timmar till respektive projekt på ett superenkelt sätt. Som nu när jag skriver detta så har jag lagt in att jag bloggar och sätter på klockan.


Jag ha även svårt att estimera hur mycket tid ett projekt kommer att ta, ta mig tid att ha en rast eller en paus. Jag kan lägga in min tid och få mer koll på min återhämtning vrs min jobbtid. Det finns säkert hundra såna här appar, just nu testar jag en som heter Toggl. Jag kommer tillbaka med utvärdering av detta men bara den här veckan har det hjälp mig massor, känns som att jag "får mer tid". Vad använder du för sätt att hålla koll på din arbetstid som egen?

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Guest
Feb 28, 2023

Jag har förstått att det är många som använder toggl för att tracka sin arbetstid... men jag vet inte om jag skulle klara av att komma ihåg att sätta igång en timer vartefter jag byter projekt ;)


H. Sandra, floristgaraget.fi

Like
bottom of page