top of page

Har inte lärt mig bloggvett än.


Det är ju så att jag är egen företagare mitt i allt det här med blommor, buntar, ekologi, att jag vill påverka och förändra hur vi ser på snittblommor, säsong och insekter, inspirera dig till att ta steg mot en blommade egen butik, bara där utanför din dörr i din trädgård, så himmelens härligt!

Jag tar stora kliv framåt och ibland är de så stora att jag inte hänger med mina egna kliv. Så himla bestämda och de vet exakt vart de är påväg, så fruktansvärt målinriktat och skönt, bara hänga med och njuta. Som att de laddar för något underbart, belöningen för allt slit. 

Sen kommer hoppet, som här på en bro mitt i centrala Göteborg, Göteborgsvädret var totalt och även lyckan av att att jag hade klarat av min första Workshop som jag hade tillsammans med Granit. Det där hoppet, frigörelsen och den underbara känslan av att ha gjort något. Alltså i det här fallet berättat om blommor för så där 20 personer, ingen stor grej för nån annan, men för mig är det enormt och fantastiskt på alla sätt. Sen går det tillbaka till att bara var vanliga kliv framåt, bara vanliga, så attans irriterande, vanliga och tråkiga. Men det finns ett men, de går alltid framåt och vidare det är bara det att takten är en annan. Jag är så envis och vill ju berätta för alla om skönheten i blommor odlade på riktigt så jag fortsätter att gå. Som sagt, jag har ju inget bloggvett än, så nu hoppar vi raskt över till, Dahliorna som blommar som allra finast just nu.

De är ju så att jag bara måste ta på mej min bästaste klänning och hålla dem varsamt i famnen, man vet ju liksom inte hur många av de där knölarna som överlever till nästa år. Men att märka dem nu när de blommar är perfekt, så ut med penna och märkband så har ni i varje fall börjat. För att för min del så står de där ute oftast lite för länge och när jag tar in dem så spöregnar det alltid innanför kläderna och det är lera upp till knäna, kallt och fruktansvärt. Så då åker de liksom bara ner i äppelårorna omärkta och jag ångrar det varje vår, så ut och märk. Och jag ska lära mig bloggvett, så att inläggen liksom inte blir så hoppiga helt enkelt :) Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page