top of page

Hej, så attans glad att du är här!

Tänker att goda ting aldrig kommer ensamma, för visst är det så man säger? Så därför bestämde jag mig för att starta både en blogg och en youtube-kanal samtidigt, kan ju aldrig vara fel att bombardera er med blommor från alla håll och kanter. Måste ju berätta för er att starta en youtube kanal är liksom ingenting man gör på en kvart, alltså inte jag i vart fall. Jag tänkte ju att det är väl bara och filma och ladda upp, det gör vi så där mellan andra jobb, eller hur så himmelens enkelt för en person under 20 år men inte för mig! Men nu äntligen har både min blogg och kanal premiär, allt är inte perfekt, ska det var det så får ni vänta länge så nu kör vi! 

 Det kommer att bli mycket blommor här hos mig men även livet och företagandet, en hel massa om miljö och insekter och säkert sporadiskt och inte så där enligt schema. Sugna på att odla blommor kommer ni i varje fall bli. Så en än gång så roligt att du är här och glöm inte att titta in min youtubkanal, heter ju där som överallt annars Paulina velobloom. Välkommen! 

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page