top of page

Hon som introducerade Google drive och mina moodboards för fröinköp

Jag har länge varit en person med pennor, penskrin, block, papper, ni vet det analoga och det underbara i att köpa nya papper och pennor och sen använda dem, mums! Men sen Sofia på Gillmyra blomster kom in i mitt liv så har det förändrats totalt. Hon har introducerat mig i Google drive och jag är nu fast. Det är så fantastiskt och känns så proffsigt, som egen företagare och ens köksbord är ens kontor så höjs ju statusen oerhört när man är ordningssam på datorn, visst! Jag har mappar för varje kund, kategori och projekt. Det har underlättat enormt att allt är samlat på samma ställe vilket frigör tid för mig, den tiden som jag förut la på att leta reda på specifika papper är nu tid att lägga på annat! Nu till hur jag tar fram mina sorter inför varje år.

Jag använder presentation i Google och gör moodboards som jag delar upp i olika färger. De här kan jag sen använda när jag jobbar mot brudpar eller kunder som vill beställa blommor av mig. Sen att jag älskar att flytta och plocka med bilderna och få ihop färger och känsla, japp fastnar ibland här!


Här är jag jag ute efter en luftig känsla för att koppla tillbaka till hur jag skapade mina första år, det rena som är jag utan inblandning av trender och flöden. Ljusa- rosa-blekgula toner dominerar, mindre blomhuvuden och mer skirt.

Lila och gröna toner. Det är både annueller och perenner med bland dessa bilder. Vissa nya sorter för mig men de flesta har jag odlat förut.

Svårt att klara sig utan lite mustigare färger så de finns absolut med men är inte lika dominerande som de varit i min odling de senaste åren. Och de kommer inte få lika mycket plats som förut. Hur gör du när du sitter ner och tänker ut sorter inför året?

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Guest
Feb 07, 2023

Wow så fina kombinationer😍


I den blå/lila moodboarden, 4:de bilden på översta raden, den såg fin ut, vad kan det tänkas vara?

Like
paulina
paulina
Feb 07, 2023
Replying to

Det är en klot amarant som är kallt rosa/lila 🌸

Like
bottom of page