top of page

Januari, månaden då allt startar om och man ska vara så där redo och klar med allt.

Är ju helt på det klara med blomsterodlarna där har jag både ankare och segel i Sofia och Malin och våra visioner är stora och finns på både papper och i dator. Det är de där planerna utanför de tillsammans med blomsterodlarna och velobloom, de planerna som tar in både jobb privat, hälsa, rörelse och mat, andlighet och sömn. Tänkte att hade det varit blommor i odlingen hade jag buntat en bunt medan jag bestämmer, tänker ut, blir klar, färdig, vet precis allt det där som kommer med 2022.

Fast jag erkänner att jag tänker inte så mycket på det ovan, alltså de där planerna som skulle formas och komma ned på papper, ned i den där fina inbundna gröna boken, köpt speciellt till att skriva ned mina planer i. Tänkte att, köper jag en bok så kommer väl planerna bara av sig själva och är super bra och vattentäta. Nu har den legat oskriven sen den 4 december, vi pratar om något annat liksom, som torkade gräset frosted explosion så fina bara som de är, hängandes på en vägg eller liggandes på ett bord eller skåp. Gav en bunt till min svägerska och hon hade hängt den så fint på väggen.

Alltså kolla in de där Eternellerna mot Dahlian, jag blir helt knäsvag! Rosa och mörkt plommon, vitt, grönt och bärnstensgult, sen att vissa är prassliga, andra mjuka och och en tredje len. Tänker att det är så det ska vara i en brudbukett, något man kan fingra på, lent och lugnande, prassligt och minnesskapande.

Kom ingen vart med att få ned de där braiga planerna i min gröna bok. Inser också att jag funkar bäst med Google drive och Google keep, inte för att sitta vid vid ett snedställt skrivbord i några mjuka homewear kläder skrivandes i min bok, utan i underställ vid köksbordet med en dator och telefon. Men drömmen om skrivandet i boken finns och en dag kanske den fylls. Fin onsdag!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page