top of page

När drömmen blir


Foto Malin Lindner

Någonting som jag har tänkt på under de senaste månaderna är vad som händer när en står mitt i en dröm. Vi flyttade vår odling ut till Lövsund och Runnviken i april 2020, och i slutet av sommaren så frågade Anders oss på allvar, det hade varit gliringar innan men då kom det, jag vill att ni tar över efter mig, skulle ni kunna tänka er att säga ja? Gahh, att få axla Anders roll ute på Lövsund, svimmnigskänsla, klarar vi det och samtidig långt inne, helt fantastiskt. Det som jag trodde var ett ouppnåeligt mål låg nu framför mina fötter och jag tvekade, var osäker, vad kom det ifrån? Som att drömmar ibland är så stora, i dröm form så är det liksom ok, men i verkligheten så är det någonting annat. I drömmen hade jag en bred hatt, trädgårdsbyxor och snörkängor, ranunkler i korg och svettig panna. De återstår att se om drömmen håller in i verkligheten!


Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page