top of page

Paus, rosenskäror, tvätt och underbara blommor.

Har ju en paus från det digitala men tänker att jag så här snabbt och med mycket bilder hoppar in och säger hej! Berättar om vad jag har haft för mig de senast, förutom att ha paus.

Allting blommar alltid så fantastiskt så här innan hösten och frosten tar tag i allt. Plockar mängder med blommor och binder buntar till fina kunder, här är jag på gång, plockade Tomatkvistar, Dahlior, Jätteeterneller, Rosenskäror, Astrar och tanken är att det ska bli någonting underbart. Gör allting i sakta mak och lyder min doktors ord, att var ute i naturen gör bara gott sa han och tittade mig allvarligt i ögonen.

Har hängt i min tunnel som fortfarande står kvar och drömmen om ett större växthus är lite på glid just nu, men så är livet.

Har planterat Rosenskäror för höst blomning här i tunneln, Rubenza heter sorten och förra året plockade jag Rosenskäror i november, så himla fint med adventspynt tillsammans med små vaser med Rosenskäror.

Tog tag i den enorma högen av byttor, brätten och brickor från vårens sådder. Använde toaborsten till detta och regnvatten med lite linoljesåpa i. Blev super tjusigt och nu är allt nedburet i källaren och redo för nästa säsong.

Så himmelens tjusigt, helt fantastiskt snyggt, tur man bor på landet, eller hur var det nu med den saken... Tänker att livet som odlare är både och, så underbart ljuvligt och så underbart skitigt, befriande helt enkelt.


Plockade eterneller


som sen hamnade på tork i en kattvind, bredvid ett gäng som redan hängt där ett tag.


Så här blev det underbara, smäller av så vackert allting är just nu. Men nu ska jag lyda doktorn och lägga bort datorn och gå ut i trädgården/naturen för en sista runda innan kvällen. Fin vecka önskar jag er!

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page