top of page

Söndag

Augusti, månaden då allt startar om och man ska vara så där redo och klar med vad som ska hända. Tänk om man inte vet, gud förbjude liksom. Tänkte att jag buntar en bunt medan jag bestämmer, tänker ut, blir klar, färdig, vet precis vad som ska hända hösten 2018.

Fast jag erkänner att jag tänkte inte så mycket på det ovan, alltså de där planerna som skulle formas och komma ned på papper, ned i den där fina inbundna gröna boken, köpt speciellt till att skriva ned mina planer i. Tänkte att, köper jag en bok så kommer väl planerna bara av sig själva och är super bra och vattentäta. Nu har den legat oskriven sen den 4 augusti, vi pratar om något annat liksom, som torkade Ammi Majus, så fina bara som de är, hängandes eller liggandes på ett bord eller skåp.

Något med blommor vet jag alldeles säkert att jag vill göra i varje fall, alltså kolla in de där Eternellerna mot Dahlian, jag blir helt knäsvag! Rosa och mörkt plommon, vitt, grönt och bärnstensgult, sen att vissa är prassliga, andra mjuka och och en tredje len. Tänker att det är så det ska vara i en brudbukett, något man kan fingra på, lent och lugnande, prassligt och minnesskapande.

Kom ingen vart med att få ned de där braiga planerna i min gröna bok, lämnade mest en röra efter mig. Det är en annan dag i morrn och tur är väl det, då ska det planeras och styras upp. Fin söndag!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page