top of page

Unnis tidigare mössa och Johans förstora fleecetröja 🤦🏼‍♀️

Drabbas ofta av panik över min stil och att jag mest går omkring i regnbyxor, stövlar och lera som accessoar, inte att glömma denna lera. Den gör mig minst 10 cm längre och det behövs med mina 159 cm kort och ofta är den i ansiktet också. Blir att jag drar på mig något gammalt, typ så för från 2005 eftersom jag har svårt att sätta på mig något nytt och fint när jag ändå ska skita ner mig. Men detta vill jag förändra, eftersom att det på påverkar hur jag känner mig.Som här, en fleecetröja som är Johans, och en mössa som är unnis gamla och en alldeles för stor hjälm, suck! Tur att han bredvid är så söt!När jag var liten hade jag ofta klänning uppepå slitna lappade jeans och stövlar. Känslan av att ha något fint på sig uppepå var fantastiskt!! Det är den känslan jag vill ha tillbaka men det måste vara praktiskt, praktiskt och fint. Låt mig förklara!Jag ska göra en lista med vad jag använd under av vanlig arbetsvecka, vad går åt? Allt ifrån sköna underkläder som inte skaver till t-shirt, skjorta, byxor mm. Kommer göra detta under två veckors tid här framöver, två veckor med jobb i både, sol, regn och snö. På eftermiddagarna kommer jag fundera på om det var så att jag saknade något, en tjockare mössa eller ett par fodrade skor, skavde något, skriva ner och sen göra en arbetsgarderob med vad jag behöver.Sondera min egna garderob och även ställen som säljer bra och hållbara arbetskläder. Gå in i säsong 2023 och veta vad jag ska ha på mig, istället för att ta Johan tröja och unnis gamla mössa. Jag återkommer helt enkelt!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page