top of page

Småskalig blomsterodling

Story
Details

Med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt

 

Om du ska gifta dig, ha en fest eller bara vill skämma bort dig själv då erbjuder vi buketter och buntar av olika slag. Vi säljer blommorna direkt ifrån plockning och behöver därför lite framförhållning. Är du intresserad som privatperson eller företag se Instagram, Facebook eller hör av dig till oss på mail eller telefon.

Jag erbjuder abonnemang för er som bor i Nyköping med omnejd. Under min blomsäsong, som är väderberoende och säsongoberoende,  men den sträcker sig från maj och börjar då med lökväxter för att sen bli luktärter och klint i juni, till rosenskäror, lejongap i juli, augusti och för att sen sluta på topp med dahlior i september-oktober.
Starta din prenumeration genom att mejla mig! 

Fotograf Malin Lindner -5249.jpg
Directions

Ett hållbart odlande

EN SMÅSKALIG FILOSOFI

I vår blomsterodling odlar vi  tillsammans med naturen. Vi har odlat snittblommor till försäljning sen 2016 och kan erbjuda kvalitativa och ljuvliga blommor. Vi håller även i gatherings och workshops som i möjligaste mån försöker använda växter i säsong, närodlat och såklart växter odlade i vår blomsterodling.

Under säsongen så har Den fruktansvärt lilla kiosken öppen i mån av blommor och tid, där kan du handla dina buntar och buketter för både fest och vardag. Kioskenligger mitt i centrala Nyköping intill Rosenhällsvägen. 
Så ta gärna kontakt med oss om du har en idé, en fråga, ett förslag eller ett samarbetsprojekt när det kommer till blomster!

Maila på paulina@velobloom.com.

Registry

Kontakt

paulina@velobloom.com
Telnr: 0737-34 29 27

  • Black Instagram Icon
bottom of page