V E L O B L O O M
Gardener I Small I Urban I Flower business I Sustainable- blooms
SE MER OM AKTUELLT UTBUD
BLOMSTERODLING

 Susa in här om du vill läsa mer om hur jag odlar, driver företag, tycker och tänker!

B L O G G 

Jag kan inte låta bli att falla för den dröm om att ha en trädgård full av blommor mitt i stan, vem kan liksom motstå. Mitt under den kalla vintern svajade luktärterna höga nere i vår källare tillsammans med spirande rosenskäror.  Vi tror på ett hållbart odlande, med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt. Det här märks på olika sätt när du är i kontakt med oss.

Om du ska gifta dig, ha en fest eller bara vill skämma bort dig själv då erbjuder vi buketter och buntar av olika slag. Vi säljer blommorna direkt ifrån plockning och behöver därför lite framförhållning. Är du intresserad som privatperson eller företag se Instagram, Facebook eller hör av dig till oss på mail eller telefon.

Med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt

BLOMABONNEMANG

Jag erbjuder abonnemang för er som bor i Nyköping med omnejd. Under min blomsäsong, som är väderberoende och säsongoberoende,  men den sträcker sig från maj och börjar då med lökväxter för att sen bli luktärter och klint i juni, till rosenskäror, lejongap i juli, augusti och för att sen sluta på topp med dahlior i september-oktober.
Starta din prenumeration genom att mejla mig! 

 
Rådgivning / Form

Jag kommer hem till dig och vi går omkring i din trädgård medan du berättar om dina tankar, visioner och drömmar.
Har du en gammal trädgård och vill ha allmän hjälp med att sort-bestämma växter eller veta vad som har hänt med andra 
som inte ser ut att må bra. Då kan jag var ett bollplank för alla de frågor och funderingar du har. Jag går in ytligt om trädgårdens olika platser så att vi tillsammans hamnar rätt. 
Vid en helt ny trädgård är behoven förstås annorlunda. Då behöver man stora riktlinjer för att veta mera om 
hur och var man ska börja.

Har du en rabatt, balkong eller en trädgård där du behöver hjälp, men du bor inte i min stad, då löser vi det via mejl konversation, frågeformulär och delade pintrestmappar så tar vi det vidare i dina trädgårdstanker. Här bokar man in sig på en startavgift och sen lägger vi upp en prisbild beroende på omfattningen av projektet.

 Är du intresserad av något ovan, ta och gå in på boka i menyn ovan och boka in dig på en tid så hörs vi.

Rådgivning/Form

 
 

Vill man ha massa härlig info

om vad jag pratade om på min

Workshop med Granit,

susa in här!

Snart är det dags för buntar igen!

Nu är säsongen snart här och då kommer det att finnas buntar igen i garaget på Solbackevägen. Är man intresserad av ett abonnemang så kan man susa in nedan. 

Ett hållbart odlande

EN SMÅSKALIG FILOSOFI

Efter några år av arbetande på handelsträdgård så bestämde jag mig för att slå samman min kärlek för trädgård, odlandet av blommor samt design och startade då Velobloom tillsammans med min man Johan. Velobloom är en liten studio där jag bland annat jobbar med att hjälpa dig att förverkliga tankar som du har har om din trädgård. Vi håller även i gatherings och workshops som i möjligaste mån försöker använda växter i säsong, närodlat och såklart växter odlade i min city-flowerfarm.
Så ta gärna kontakt med mig om du har en idé, en fråga, ett förslag eller ett samarbetsprojekt! Maila mig på paulina@velobloom.com.

 

Kontakt

paulina@velobloom.com
Telnr: 0737-34 29 27

  • Black Instagram Icon

Velobloom - Nyköping - SWEDEN

© 2021 V E L O B L O O M