Småskalig blomsterodling

 
 

Med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt

 

Om du ska gifta dig, ha en fest eller bara vill skämma bort dig själv då erbjuder vi buketter och buntar av olika slag. Vi säljer blommorna direkt ifrån plockning och behöver därför lite framförhållning. Är du intresserad som privatperson eller företag se Instagram, Facebook eller hör av dig till oss på mail eller telefon.

Jag erbjuder abonnemang för er som bor i Nyköping med omnejd. Under min blomsäsong, som är väderberoende och säsongoberoende,  men den sträcker sig från maj och börjar då med lökväxter för att sen bli luktärter och klint i juni, till rosenskäror, lejongap i juli, augusti och för att sen sluta på topp med dahlior i september-oktober.
Starta din prenumeration genom att mejla mig! 

Fotograf Malin Lindner -5249.jpg
 

Ett hållbart odlande

EN SMÅSKALIG FILOSOFI

Vår blomsterodling ligger 10 minuter utanför Nyköping vid sjön Runnviken. Här har vi två stora växthus och stora ytor på friland. Vi odlar tillsammans med naturen och använder stallgödsel från gårdens sätteri och vi vattnar med sjövatten. Våra växthus är kallväxthus så vår säsong sträcker sig från maj till slutet av oktober. Vi håller även i gatherings och workshops som i möjligaste mån försöker använda växter i säsong, närodlat och såklart växter odlade i vår blomsterodling ute på Lövsund.
Så ta gärna kontakt med oss om du har en idé, en fråga, ett förslag eller ett samarbetsprojekt!

Maila på paulina@velobloom.com.

 

Kontakt

paulina@velobloom.com
Telnr: 0737-34 29 27

  • Black Instagram Icon