Both Trilling

And

  Sustainable  

VELOBLOOM
Butchers&Bicycles
Reseller  I  Bike-Workshop  I  Small  I  Service- At Your place 

Built-to-tilt?

DEN DÄR KÄNSLAN

Butchers & Bicycles har utvecklat MK1 och kastat om spelreglerna vad gäller lådcyklar/lastcyklar/cargo-trikes. Den kan totalt förändra ditt sätt att tänka kring cykeln som färdmedel. Built-to-tilt teknologin är utvecklad för att du ska kunna dra nytta av fördelen med den 3-hjuliga lådcykelns stora låda och samtidigt kunna ta del av känslan du har när du cyklar en tvåhjuling. 
Det finns en stor risk att du ler stort när du förstått hur built-to-tilt teknologin fungerar och att du sen bara vill ha mer och mer av cykeln.

CYKELN

MK1-E gör det möjligt för människor att leva ett friare liv som inte bara kan ge dem själva en bättre hälsa och, för stunden, gladare barn utan som även ger miljön och urbana infrastrukturer positva effekter.

Men vill man, så kan man låta känslorna ta över och bara låta sig hänföras av den estetiska och välbyggda cykel som Butchers & Bicycles har lyckats åstadkomma. Utvecklad och designad med stolthet och kärlek i Köpenhamn av Morten, Morten och Jakob.

Insup livet!

 
 

Spec.

Built-to-tilt(TM)-teknologi
Bosch Performance Line eBike System med 500 Wh batteri, Intuvia display och elassistans-väljare
Pulverlackerad, härdad lättvikts-ram – 7005 T6
Tålig låda, 90x60x60 (ABS)
Transparent lättanvänd dörr (PC)
Låsbart superpraktiskt stuvutrymme med integrerad kopphållare
Quick-release höjdjustering av sadel och styre
Parkeringsstöd som är manövreringsbar från förarplatsen
Hydrauliska skivbromsar från Tektro på alla tre hjul
SRAM NX 1×11 växelsystem
Schwalbe Big Ben-däck (bak:26×2,15 fram:20×2,15)
Dubbelbottnade aluminium-fälgar
Stänkskärmar med aluminium-kärna för alla tre hjul

Inspire. Dream. Ride.

Jag har länge drömt om att få driva ett eget företag och lika länge har jag haft cyklar i huvudet. Vid 12 års ålder var jag på väg att starta en cykelbudsfirma. En affärsplan gjordes och marknaden kollades av men sen släppte jag ide´n och gjorde istället vad 12-åringar vanligtvis gör.

Nu, 30 år senare och efter 17 år med fasta anställningar, bestämde jag mig tillsammans med min fru Paulina att starta Velobloom. Här får jag äntligen möjlighet att göra det jag älskar! I Nyköping samt utvalda platser i Stockholm, Norrköping och Örebro (efter överenskommelse) finns det möjlighet att se och provköra den danska lådcykeln Butchers and Bicycles, en cykel som kan förändra ditt sätt att tänka kring cyklandet.

 

Välkommen till vår värld!

Spent quality time together!

 

Inspire. Dream. Ride.

Kontakt

johan@velobloom.com
Telnr: 0707-49 49 01

  • Black Instagram Icon
 

Velobloom - Nyköping - SWEDEN

© 2021 V E L O B L O O M