top of page
TRÄDGÅRDSBYRÅ
SKÖTSEL OCH VÅRD
PLANERING OCH RÅDGIVNING/FORM
ODLING OCH PLANTERING
BESKÄRNING
                                             
Det här är vår trädgårdsbyrå där vi jobbar med vård och skötsel, planering och plantering av i trädgårdar i Nyköping med omnejd. Vi jobbar både med mindre och större projekt, mot företag och privatpersoner.


 

Skötsel & vård

PRIVATPERSON

Har du en trädgård som behöver återkommande skötsel alt tillfällig. Är det vårstädning och höstädning, allmänrensning och beskärning, plantering av enstaka buskar och träd, beskärning av äldre fruktträd, vi hjälper till med det mesta. 

 

För oss är det viktigt att ursprungstanken för din trädgård sköts och underhålls för att den ska ha ett långt liv. 

 

Vid försäljning av bostad hjälper vi gärna till med att snygga till er trädgård.

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av någonting ovan eller vill ha en prislista ta kontakt med oss på mejl eller telefon, våra kontaktuppgifter finns längst ned på sidan. 

Planering & Rådgivning

PRIVATPERSON

Vi erbjuder rådgivning både på plats i din trädgård eller online om du bor en bit bort. Har du en gammal trädgård och vill ha allmän hjälp med att sort-bestämma växter eller veta vad som har hänt med andra som inte ser ut att må bra. Då kan jag var ett bollplank för alla de frågor och funderingar du har. Jag går in ytligt om trädgårdens olika platser så att vi tillsammans hamnar rätt. Vid en helt ny trädgård är behoven förstås annorlunda. Då behöver man stora riktlinjer för att veta mera om hur och var man ska börja. 

Har du en rabatt, balkong eller en trädgård där du behöver hjälp, men du bor inte i min stad, då löser vi det via mejl konversation, frågeformulär och delade pintrestmappar så tar vi det vidare i dina trädgårdstanker. Här bokar man in sig på en startavgift och sen lägger vi upp en prisbild beroende på omfattningen av projektet.

 Är du intresserad av något ovan mejla oss på tradgardsbyra@velobloom.com 

FÖRETAG ELLER FÖRENING

Vi tar även på oss större plantering och planeringsprojekt, vid till exempel bostadsrättsföreningar och byggföretag. Ta  kontakt med oss på  tradgardsbyra@velobloom.com för offert och frågor. 

Kontakt

hej@velobloom.com

Johan: 0707- 49 49 01

Paulina: 0737-34 29 27

bottom of page