top of page
TRÄDGÅRDSBYRÅ
SKÖTSEL OCH VÅRD
PLANERING OCH RÅDGIVNING/FORM
ODLING OCH PLANTERING
BESKÄRNING OCH TRÄDFÄLLNING
                                             
Det här är vår trädgårdsbyrå där vi jobbar med vård och trädgårdsskötsel, planering och plantering av i trädgårdar i Nyköping med omnejd. Trädgårdsdesign med helhetslösningar och trädplaner av befintliga och nyplanterade träd. Vi jobbar både med mindre och större projekt, mot företag och privatpersoner.


 

Skötsel & vård

PRIVATPERSON FÖRETAG FÖRENING

Har ni en trädgård eller större grönytor som behöver återkommande skötsel alt tillfällig. Är det vårstädning och höststädning, allmän rensning och beskärning, plantering av buskar och träd, beskärning av äldre fruktträd eller trädfällning. Gödsling eller mulch, enkel översyn av träd, nya trädplaner, skötselplaner mm. Vi erbjuder en heltäckande lösning där vi hjälper er att förvalta och ta hand om er trädgård eller era grönytor. 

 

För oss är det viktigt att ursprungstanken för trädgården eller grönytorna sköts och underhålls för att de ska ha ett långt liv. 

 

Vid försäljning av bostad hjälper vi gärna till med att snygga till er trädgård.

 

Är du intresserad av någonting ovan eller vill ha en prislista ta kontakt med oss på mejl eller telefon, våra kontaktuppgifter finns längst ned på sidan. 

Planering & Rådgivning

PRIVATPERSON

Vi erbjuder rådgivning både på plats i din trädgård eller online om du bor en bit bort. Har du en gammal trädgård och vill ha allmän hjälp med att sort-bestämma växter eller veta vad som har hänt med andra som inte ser ut att må bra. Då kan vi vara ett bollplank för alla de frågor och funderingar du har. Vi går in ytligt om trädgårdens olika platser så att vi tillsammans hamnar rätt. Vid en helt ny trädgård är behoven förstås annorlunda. Då behöver man stora riktlinjer för att veta mera om hur och var man ska börja. 

Har du en rabatt, balkong eller en trädgård där du behöver hjälp, men du bor i Nyköping med omnejd, så löser vi det via mejlkonversation, frågeformulär och delade pintrestmappar så tar vi det vidare i dina trädgårdstanker. Här bokar man in sig på en startavgift och sen lägger vi upp en prisbild beroende på omfattningen av projektet.

 

Vi jobbar med att formge och planera trädgårdar där vi  hjälper till med lösningar för hela trädgården. Det kan vara;

 

  • Funktions- och rörelseplan

  • Formskiss/illustrationsplan

  • Perspektivskisser

  • Moodboard

  • Panteringsplaner för träd, buskar, klätterväxter och perenner. 

  • Komplett inköpslista för växter med både svenska och vetenskapliga namn färdig att ge till plantskolan

  • Skötselplan 

  • Design på enkla byggnader och fasta konstruktioner

 

Är du intresserad av något ovan mejla oss på tradgardsbyra@velobloom.com 

 

 

FÖRETAG ELLER FÖRENING

Vi tar även på oss större projekt mot bostadsrättsföreningar, där vi hjälper till med formgivning, planering och projektering vid nyanläggning av små och stora grönytor. Vill ni ha konsultation med en trädgårdsmästare  så erbjuder vi även det. 

Ta  kontakt med oss på  tradgardsbyra@velobloom.com för offert och frågor. 

Kontakt

hej@velobloom.com

Johan: 0707- 49 49 01

Paulina: 0737-34 29 27

bottom of page