top of page

Soil blockers, ett Hurra och frustrationen över att inte komma sig för.

Uppdaterat: 25 dec. 2018

Tittade snabbt tillbaka i mitt arkiv, det lilla, såg då att det är den 10 oktober sen sist. Långa uppehåll blir det! Tyvärr så spökar min hjärnskakning och som man nu kommit på så förvärrades den av en utmattad hjärna som fick ett slag. Den klarade liksom inte av något mer, la av och kopplade ner liksom, så jag arbetar med min frustration och hoppar upp och ner i en trappa just nu. Men nu vill jag ju skriva till er här eftersom att jag har startat en webbshop som verkligen förtjänar ett H u r r a! Här eller där kommer jag att sälja sånt som jag själv använder och tycker är toppen, super och allmänt underbart. I det här fallet är det Soil Blockers som är ett fantastiskt verktyg. Jag fann Soil blockers då jag letade efter ett alternativ till de traditionella plastkrukorna och brättena som man köpte nya alldeles för ofta. Hittade då Ladbrook Soil blockers, ett litet familjeägt företag i Worcester i Storbritannien. Jag har nu stämplat jordkuber i tre år och tycker att detta är ett fantastiskt verktyg!Den är superenkel att arbeta med.

Hjälper mig att odla hållbart.

Tar ingen plats under vintersäsongen.Man använder sig av en planteringsjord, gärna en utan för mycket torv. Blöter upp den till jordnötssmörskonsistens.