top of page

Arbetsbeskrivning, ja tack!

Jobbar i hallen den här veckan, är liksom enklast när man har två barn hemma, som behöver både det ena och det andra, smooties, rån, läsa, ta fram, ta bort m.m, ja ni förstår, har liksom inte varit någon ide att gå upp på övervåningen och jobba den här veckan.


Något jag tänker på nu när tiden finns, är att om jag inte får en tydlig

arbetsbeskrivning när jag får ett uppdrag, då är risken stor att jag svävar iväg i oändlighet, babblar på om allt och ingenting. Projekteten drar iväg och tillslut vet jag inte hur jag ska paketera och slutföra! Kreativiteten snurrar igång inom mig, alla axlar och hjul är i gång, och jag flyger iväg. Detta, för att komma till sak, gör att det är så svårt att få till de där tydliga och riktade blogginläggen. Har liksom ingen arbetsbeskrivning, finns ingen som sätter ramen, utan det faller på mig och jag har ju så svårt att bestämma mig.


Igår var jag i varje fall nere i källaren, där vi förr hade kurser och träffar, men som nu bara är en källare full med sånt som jag använder under min odlingssäsong, så som bambupinnar, nät, krukor, brätten, jordpåsar, dahlior, m.m, plus en massa annat bråte.


Kollade i varje fall av Dahliorna, gör det med jämnan mellanrum, vrider och vänder, lyfter och känner, och tar bort om något ser mjukt och luddigt ut. I år tänker jag ta sticklingar från vissa, för att testa, återkommer med ett inlägg om bara det tänker jag. Japp, jag ger mig själv en arbetsbeskrivning, för att underlätta liksom!
Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page